דיקלה

ניתוח הצמדת אוזניים לא הצליח ואני רוצה לתבוע

שלום עו"ד קמחי, רציתי לעשות ניתוח הצמדת אוזניים אז פניתי לרופא פלסטי שהמליצו לי עליו. בפגישה עם הרופא הרופא אמר שזה ניתוח קל ופשוט ושאני אראה תוצאות מהר מאוד. הוא חזר על זה גם ביום של הניתוח עצמו אבל בעצם הניתוח לא הצליח והאוזניים לא צמודות כפי שהוא הבטיח אלא המצב הוא כמו שהיה לפני הניתוח ומיותר לציין כמה אני לא מרוצה.

ד"ר איריס טרומן, עו"ד

דיקלה שלום, האם קיבלת ייעוץ והכוונה משפטית לעניין ניתוח התמדת אשניים שלא הצליח? אשמח לסייע עו"ד ד"ר איריס טרומן 054-5795890

ד"ר (לרפואה) ועו"ד שלהב קמחי

דיקלה שלום, תודה על פנייתך. אני מציעה שתבקשי העתק מהתיק הרפואי שלך מהרופא אצלו נותחת. לאחר מכן תוכלי לתאם פגישה על מנת שנוכל להתרשם ממצבך, ממה שנעשה בניתוח ומההסברים אותם קיבלת לפניו. בהצלחה, עו"ד דר' שלהב קמחי