ד"ר איריס טרומן, עו"ד

רשלנות רפואית ניתוח לייזר בעיניים

שאלה שהופנתה אלי : עשו לי ניתוח הסרת משקפיים בלייזר ואולם בדיעבד התברר לי כי לא התאמתי כלל לניתוח כזה. האם אני יכולה לתבוע את הרופא ברשלנות רפואית בניתוח לייזר בעיניים ?

ד"ר איריס טרומן, עו"ד

כ- 40% מהסובלים מבעיות ראיה אינם מתאימים לניתוחים להסרת משקפיים , ואולם תעשיית הניתוחים עובדת כמכונת כסף משומנת לעיתים גם על חשבון בריאותם וראייתם התקינה של הלקוחות. אם את חושבת כי הרופא פעל בצורה לא מקצועית, לא נעשו לך כל הבדיקות המעידות כי הנך מתאימה לניתוח כזה ולא הוסברו לך בצורה ברורה ומקיפה עלהסיכונים והסיכויים בהליך של ניתוח לייזר בעיניים, את מוזמנת לפנות לעו"ד המומחה ברשלנות רפואית בניתוחי לייזר , על מנת לבחון אפשרות של הגשת תביעה. נשמח לסייע . בברכה ד"ר איריס טרומן , משרד עו"ד 054-5795890