איתן

3 ניתוחים פלסטיים אחד באף ושתיים באוזניים

עברתי 3 ניתוחיים פלסטיים הראשון באף ושניים אחרים בשתי האוזניים. הניתוח הראשון הינו ניתו אף שני שאני מבצע הראשון עשיתי לפני 20 שנים הניתוח העכשווי נעשה לפני 8 וחצי חודשים ולאחר הניתוח התוצאה צלקת ברורה לרוחב בליטה בנחיר אי סימטריה בין הנחיריים. ניתוח הצמדה והקטנה של האוזן ימין ללא שינוי הניראת לעיין. פרט להשארת צלקת בולטת מאחורי האוזן. אוזן שמאל צלקת בולאת עיוות בסימטרייה של האוזן אי סימריה בין שתי האוזניים ניראה בבירור. חשוב לציין כי הוצאת חוטי התפרים מאחורי האוזניים ארכה מספר חודשיים מפני שבכל ביקורת אצל הרופאה המנתחת בקלינקה היא הוציאה רק חלק מהתפרים מאחורי האוזניים. ובביקור האחרון שנעשה לפני שבועיים הוצא החוט תפר האחרון שהיה מלווה בכאב ובדימום בעקבות תהליך ההגלדה של העור שחסם את חוט התפר. כאומר 8 וחצי חושיים לאחר הניתוחים. בביקור האחרון שאלתי את הרופאה לגבי האף והצלקת עליו מה אפשר לעשות? היא ענתה שאין מה לעשות האף יצא מושלם ואף אחד אין לו עין מקצועית כשלה והיא לא מנתחת שוב. ובכל פעם התפארה בזה שהחתימה אותי על המסמך שלפני הניתוח.נישארתי המום!! ולגבי האוזן השמאלית אמרה שהיא תעזור לי ומוכנה לעשות סוג של תיקון הנזק בקלינקה שלה בהרדמה מקומית. לאחר הנזקים שנעשו לי אינני סומך על רופאה זו. ואינני מעוניין לעבור ניתוח מתקן לאוזן כהגדרתה בעקבות רשלנות רצופה של הוצאת חוטי התפרים. האם אני מחוייב לעשות ניתוח מתקן על אף הפחדים שלי? האם ישנה כאן רשלנות רפואית? מה כח הטופס שהרופאה המנתחת התפארה בו שחתמתי עליו? וברור שלא הוסבר לי שישארו צלקות ברורות והניתוחים יכשלו.

ד"ר איריס טרומן, עו"ד

על מנת שנדע האם יש כאן רשלנות רפואית יש לשלוח אותך לרופא מומחה אשר יתן חוות דעת באם הניתוח והטיפול לאחר הניתוח נעשו כשורה. רק לאחר קבלת חוות דעת זו , יש לשקול תביעה משפטית כנגד אותה רופאה. נשמח לסייע לך 054-5795890 ד"ר איריס טרומן - משרד עו"ד.