רויטל

ניתוח חוזר של הגדלת חזה

שלום רב לפני 9 חודשים עשיתי ניתוח הגדלת חזה. הייתי מרוצה אבל אחרי 4 חודשים הייתי צריכה לחזור לשולחן הניתוחים די לנתח לי שוב צד אחד בגלל התרופפות של שריר הרופא המנתח חיזק לי את השריר בניתוח השני האם זה חוקי ונורמלי שהרופא יגבה ממני תשלום על הניתוח השני כשלמעשה זה הוא זה שהיה צריך לדאוג שהבעיה הזאת לא תקרה והאם יש כאן מקרה של רשלנות של הרופא?

ד"ר (לרפואה) ועו"ד שלהב קמחי

שלום רויטל, לטעמי על הרופא היה לשאת בהוצאות הניתוח החוזר אך יש לבדוק מהם המסמכים עליהם חתמת לפני הניתוח ומה סוכם. בכל מקרה של ספק פני להתייעצות עם עו"ד העוסק ברשלנות רפואית. בברכה, עו"ד דר' שלהב קמחי

ד"ר (לרפואה) ועו"ד שלהב קמחי

שלום רויטל, אכן מן הראוי היה שהרופא לא יגבה תשלום עבור הניתוח החוזר, אך יש לבדוק על אלו מסמכים חתמת לפני הניתוח ומה סוכם לפני הניתוח. ככל שיש לך התלבטות פני להתייעצות לעו"ד העוסק ברשלנות רפואית. בברכה, עו"ד שלהב קמחי