אליזבת

התרשלות בניתוח להסרת משקפיים

שלום. לפני כשנה עברתי ניתוח לייזר לסרת משקפיים. לאחר מספר חודשים, הבחנתי שבעין אחת יש ירידה בראייה. הלכתי לבדיקה אצל הרופא, הוא נתן לי טיפות ואמר שהן יכולות לעזור לשיפור הראייה. הטיפות לא עזרו לצערי. בנוסף, יש לי יובש תמידי בעיניים בעקבות הניתוח. משהו שלא הוסבר לי כראוי לפני כן, כתופעת לוואי. האם יש מה לעשות בעניין זה? יש טעם לדרוש פיצוי על התרשלות בניתוח?

ד"ר (לרפואה) ועו"ד שלהב קמחי

שלום רב, ככל שהירידה בראיה קשורה לניתוח יש לבדוק מה נעשה במהלכו, ומהם ההסברים שקיבלת לפניו. אני מציעה לך לבקש העתק מהתיק הרפואי המלא מהמוסד הרפואי בו נותחת ולתאם פגישה עם עו"ד העוסק ברשלנות רפואית. בברכה, עו"ד שלהב קמחי