מנהלי הפורום
רונן אבניאל - משרד עורכי דין
עורך דין רונן אבניאל הינו עורך דין מתמחה בביטוח לאומי, עורך דין ותיק ומנוסה אשר עומד בראש משרד עצמאי החל משנת 1999. עו"ד רונן אבניאל מומחה בטיפול בזכויות ובתביעות של חולים ונכים מול המוסד לביטוח לאומי, חברות ביטוח, מס הכנסה, משרד הבריאות, משרד הרישוי וגופים נוספים. עו"ד רונן אבניאל מטפל בתביעות מול המוסד לביטוח לאומי בתחומים של קצבת נכות כללית, קצבה לשירותים מיוחדים, קצבת ניידות, הלוואה עומדת ( פטור ממכס), גמלת ילד נכה, נפגעי עבודה, דמי פגיעה, קצבת נכות מעבודה, מענק חד פעמי, פטור מס הכנסה, קצבה מיוחדת, שיקום, פטור מתשלום דמי ביטוח לאומי ודמי ביטוח בריאות, תוספת תלויים, נפגעי פעולות איבה, נפגעי תאונות, סיעוד, פיצוי לנפגעי גזזת, פיצוי לנפגעי פוליו. כמו כן, עו"ד רונן אבניאל מטפל מול חברות הביטוח בתביעות לאובדן כושר עבודה, סיעוד, מחלות קשות, נכות מוחלטת ותמידית ונכות מתאונה.
שאלה דחופה עקב ביטול שרירותי של הקיצבה שלי!!!
אני בחורה שזכאית מזה מספר חודשים ומקבלת קצבת נכות. לפני זמן מה נסעתי לחול לטיפול רפואי באותו זמן הגשתי בקשה מחדש לבירור קצבת נכות.לראות האם מגיע לי יותר.בטופס ביקשתי ללא נוכות.כנראה שהביטוח לאומי החליט לבסוף שזה יהיה עם נוכחות.ומכיוון שלא יכולתי להגיע הוועדה בוטלה ללא שינוי וללא החלטה. לאחר כמה ימים שאני מתקשרת מודיעים לי בביטוח לאומי שהקיצבה בוטלה עקב כך שאני עריקה!!!!! איך מחליט הביטוח לאומי שאני עריקה?האם הוא מקושר למשטרת הגבולות?מה גם שאני אינני עריקה ונסעתי לטיפול רפואי.האם ביטוח לאומי יכול לשלול את זכאותו של אדם מכיוון שהוא נסע לחול לטיפול רפואי.ושזכאי לקצבה??והאם בכלל יש איזשהוא חוק שלא מאפשר לאדם לצאת מהארץ אם הוא זכאי לקיצבה?ואם כן לכמה זמן?אני מרגישה שזכויותי נשללו ממני שלא כדין כיצד עליי לפעול? בברכה