מנהלי הפורום
רונן אבניאל - משרד עורכי דין
עורך דין רונן אבניאל הינו עורך דין מתמחה בביטוח לאומי, עורך דין ותיק ומנוסה אשר עומד בראש משרד עצמאי החל משנת 1999. עו"ד רונן אבניאל מומחה בטיפול בזכויות ובתביעות של חולים ונכים מול המוסד לביטוח לאומי, חברות ביטוח, מס הכנסה, משרד הבריאות, משרד הרישוי וגופים נוספים. עו"ד רונן אבניאל מטפל בתביעות מול המוסד לביטוח לאומי בתחומים של קצבת נכות כללית, קצבה לשירותים מיוחדים, קצבת ניידות, הלוואה עומדת ( פטור ממכס), גמלת ילד נכה, נפגעי עבודה, דמי פגיעה, קצבת נכות מעבודה, מענק חד פעמי, פטור מס הכנסה, קצבה מיוחדת, שיקום, פטור מתשלום דמי ביטוח לאומי ודמי ביטוח בריאות, תוספת תלויים, נפגעי פעולות איבה, נפגעי תאונות, סיעוד, פיצוי לנפגעי גזזת, פיצוי לנפגעי פוליו. כמו כן, עו"ד רונן אבניאל מטפל מול חברות הביטוח בתביעות לאובדן כושר עבודה, סיעוד, מחלות קשות, נכות מוחלטת ותמידית ונכות מתאונה.
בטוח לאומי
האם בטוח לאומי פתוח היום 19.5 אני עדיין אל קבלתי הבטחת הכנסה בגלל שהייתי מצוננת והוצאתי חופש ב25 לחודש מרץ ורק ב1 לאפריל שמתי להם את החופש אחרי השעה 1230 ואז הם ראו את זה רק ב2 לאפריל, החלפתי גם כתובת ביום ראשון האחרון לפני ארבעה ימים החלפתי כתובת , ולפני שהם ידעו שהחלפתי כתובת הם אמרו עוד כמה ימים תקבלי אמרה הפקידה, ועכשיו אני פוחדת בגלל שהחלפתי כתובת (והתקנתי אותם)זה יקח יותר זמן אני רוצה ללכת היום לשאול אותם כי כבר עברו כמה ימים ועדיין לא קבלתי בבטוח לאומי בנתניה האם אתם יודעים לאן אני יכולה לכתוב להם אמייל והאם זה פתוח היום תודה והאם משהו מבין שאם שינוי כתובת ידחה את זה יש לציין שיום ראשון האחרון 15.4 הייתי בבוקר במשרד הפנים החלפתי כתובת אחר כך הלכתי לבטוחלאומי לקחת הפניה ללשכה וגם התקנתי כתובת ואחרי זה הלכתי לחתום בלשכה שזה יום התחתימה שלי , ולמה אחרי שהיא אמרה תוך כמה ימים תקבלי עדיין לא קבלתי שוב אם אפשר לקבל כתובת לאן לשלוח להם מכתב דרך המחשב איזה מייל של בטוחלאומי ולדעת אם פתוח היום בתודה קארין