לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
רמי

שיבוב ביטוחי

אז ככה ,אספר בקצרה ,לפני כ 5 שנים עשיתי תאונת דרכים עם קטנוע ,תבעתי את חברת הביטוח ולאחר כ שנתיים ביטלתי את התביעה מחוסר מעש ,(חברת הביטוח סרבה להכיר בתאונה כתאונת דרכים ) עכשיו לגופו של עניין ,ביטוח לאומי שילמו בגין התאונה כ 30,000 ש"ח ,שהתחלקה למשכורת חודשית דהיינו 75% מהמשכורת החודשית שהרווחתי אם אינני טועה ,יש לציין שהתאונה לא הייתה במהלך העבודה ,או חזרה ממנה , כעת לאחר 5 שנים מתקשר אליי עו"ד ואומר לי שהוא רוצה לתבוע את חברת הביטוח שלי על הסכום שקיבלתי מביטוח לאומי ,ואם לא אשתף איתו פעולה הוא יתבע אותי . שאלתי היא ? האם אני חייב לשתף איתו פעולה ? השיתוף פעולה מחזיר אותי שנים אחורה צריך שוב לזמן עדים ,תצהיר ולהביא את התיק שנסגר מעו"ד שטיפל בתיק בקיצור "להעיר את המתים שוב"וממש לא בא לי להכנס לזה שוב ,הרי אם הייתי רוצה הייתי עושה זאת לבד ,אך החלטתי בעבר לסגור את התיק ויתרתי על סכום של יותר מ 300,000 ש"ח . בוא נאמר והם יתבעו אותי ,הרי את הכסף קיבלתי על פי חוק ,שילמתי ביטוח לאומי כמו כל אזרח ושנפגעתי ביטוח לאומי כיסה אותי כביכול,האם זה יתכן שידרשו ממני את הכסף שהגיע על פי חוק בחזרה ? האם ניתן בכלל לתבוע אותי ? בבקשה מה לעשות אני אובד עצות ומיואש כבר ....

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות ביטוח לאומי, ביטוח סיעודי, אובדן כושר אבודה