משפטי– זאפ

מנהלי הפורום

רונן אבניאל - משרד עורכי דין

רונן אבניאל - משרד עורכי דין

עורך דין רונן אבניאל הינו עורך דין מתמחה בביטוח לאומי, עורך דין ותיק ומנוסה אשר עומד בראש משרד עצמאי החל משנת 1999. עו"ד רונן אבניאל מומחה בטיפול בזכויות ובתביעות של חולים ונכים מול המוסד לביטוח לאומי, חברות ביטוח, מס הכנסה, משרד הבריאות, משרד הרישוי וגופים נוספים. עו"ד רונן אבניאל מטפל בתביעות מול המוסד לביטוח לאומי בתחומים של קצבת נכות כללית, קצבה לשירותים מיוחדים, קצבת ניידות, הלוואה עומדת ( פטור ממכס), גמלת ילד נכה, נפגעי עבודה, דמי פגיעה, קצבת נכות מעבודה, מענק חד פעמי, פטור מס הכנסה, קצבה מיוחדת, שיקום, פטור מתשלום דמי ביטוח לאומי ודמי ביטוח בריאות, תוספת תלויים, נפגעי פעולות איבה, נפגעי תאונות, סיעוד, פיצוי לנפגעי גזזת, פיצוי לנפגעי פוליו. כמו כן, עו"ד רונן אבניאל מטפל מול חברות הביטוח בתביעות לאובדן כושר עבודה, סיעוד, מחלות קשות, נכות מוחלטת ותמידית ונכות מתאונה.

קביעת פגישה
0539367359
חזרה לפורום

מחלות מקצוע , עזרה בבקשה

לנה
לנה

אני מורה למוזיקה שמנגנת באורגן מזה 30 שנים. אני עוברת מכיתה לכיתה עם האורגן, סוחבת אותו מידי יום. לאחרונה אובחן אצלי סינדרום DE Quervain's ביד ימין. הכאבים ביד עזים וזה מאד מקשה על עבודתי. האם מחלה זו יכולה להיחשב כמחלת מקצוע? בנוסף, בעבר עברתי ניתוחים בשתי ידיים עקב אבחנת CTS דו צידי והכירו לי את זה כמחלת מקצוע וקיבלתי נכות זמנית במהלך התקופה של הניתוח בשתי ידיי. לאחרונה אני מרגישה שוב נימולים בכפות הידיים, עשיתי בדיקת EMG והתוצאות הן : Medianus motor right - Wrist apb של 4.42 ו Medianus motor left - Wrist apb של 4.19 . כעת האורטופד איבחן אצלי CTS דו צידי קל. האם כעת ניתן לקבל הכרה חוזרת כמחלת מקצוע וקבלת נכות קבועה? תודה רבה מראש.