מנהלי הפורום

רונן אבניאל - משרד עורכי דין

רונן אבניאל - משרד עורכי דין

עורך דין רונן אבניאל הינו עורך דין מתמחה בביטוח לאומי, עורך דין ותיק ומנוסה אשר עומד בראש משרד עצמאי החל משנת 1999. עו"ד רונן אבניאל מומחה בטיפול בזכויות ובתביעות של חולים ונכים מול המוסד לביטוח לאומי, חברות ביטוח, מס הכנסה, משרד הבריאות, משרד הרישוי וגופים נוספים. עו"ד רונן אבניאל מטפל בתביעות מול המוסד לביטוח לאומי בתחומים של קצבת נכות כללית, קצבה לשירותים מיוחדים, קצבת ניידות, הלוואה עומדת ( פטור ממכס), גמלת ילד נכה, נפגעי עבודה, דמי פגיעה, קצבת נכות מעבודה, מענק חד פעמי, פטור מס הכנסה, קצבה מיוחדת, שיקום, פטור מתשלום דמי ביטוח לאומי ודמי ביטוח בריאות, תוספת תלויים, נפגעי פעולות איבה, נפגעי תאונות, סיעוד, פיצוי לנפגעי גזזת, פיצוי לנפגעי פוליו. כמו כן, עו"ד רונן אבניאל מטפל מול חברות הביטוח בתביעות לאובדן כושר עבודה, סיעוד, מחלות קשות, נכות מוחלטת ותמידית ונכות מתאונה.

קביעת פגישה
0539367359
חזרה לפורום

דמי אבטלה ותחילת עבודה

דנה
דנה

מתחילת חודש מרץ נשארו לי 22 ימי אבטלה. מצאתי עבודה ואני מתחילה לעבוד ב-17/03 . אני מקבלת עבור כל יום אבטלה סכום X (נניח לצורך דוגמא 200 ש"ח). כלומר יוצא שאני מתחילה לעבוד 9 ימים לפני שנגמרת לי אבטלה.נניח שעד 17/03 מגיע לי עבור 13 ימי אבטלה 13*200=2600 . ונניח שמ17/03 עד סוף החודש אני ארוויח בעבודה חדשה עוד נניח 1500 כלומר בסך הכל 2600+1500= 4100 . האם ביטוח לאומי ישלם לי כל הסכום של 2600 או שבגלל שהתחלתי לעבוד הם יפחיתו חלק מהסכום של 2600 ואם כן מה כמה יפחיתו?מה החישוב?