דני

איכושר זמני

שלום עוד יקר סעיף נכות הגב בוועדה מתוך 3 הסעיפים שלי הוא קבוע ,אם לא אשלח מסמכים לסעיף זה הנכות {אי כושר זמני 100%} תשאר כמו שאני מעוניין שיקרה,האם נכון הדבר לעשות? ועוד שאלה קטנה וחשובה יש לי 100% איכושר זמני אם אעבוד כמה שעות בודדות ביום האי כושר יקטן או שלא ישתנה? תודה מראש עו"ד יקר

בהמשך לתגובתך!!!

שלום קיבלתי קצבה זמנית לשנה ו9 חודשים 100%איכושר ו47% רפואי ,20% גב סעיף זה אני מעוניין שישאר אותו דבר ולא ירד!!!! האם להמשיך להביא מסמכים לוועדה הקבועה בגין ליקוי זה או שלא להביא שסעיף זה לא יפתח לדיון? ולשאלת עבודה בנכות הזמנית האם אפשר לעבוד מספר שעות ביום מבלי שהוועדה הבאה שתבדוק אותי תוריד לי את האי כושר 100%? תודה מראש

עו"ד רונן אבניאל

במידה והנך מצוי באי כושר זמני בשיעור של 100% הרי שאין טעם לפנות בהחמרת מצב שכן אתה כבר מקבל 100% דרגת אי כושר. תוכל גם לעבוד וגם לקבל קצבה על פי הכללים המצויים בחוק לרון.