מנהלי הפורום

רונן אבניאל - משרד עורכי דין

רונן אבניאל - משרד עורכי דין

עורך דין רונן אבניאל הינו עורך דין מתמחה בביטוח לאומי, עורך דין ותיק ומנוסה אשר עומד בראש משרד עצמאי החל משנת 1999. עו"ד רונן אבניאל מומחה בטיפול בזכויות ובתביעות של חולים ונכים מול המוסד לביטוח לאומי, חברות ביטוח, מס הכנסה, משרד הבריאות, משרד הרישוי וגופים נוספים. עו"ד רונן אבניאל מטפל בתביעות מול המוסד לביטוח לאומי בתחומים של קצבת נכות כללית, קצבה לשירותים מיוחדים, קצבת ניידות, הלוואה עומדת ( פטור ממכס), גמלת ילד נכה, נפגעי עבודה, דמי פגיעה, קצבת נכות מעבודה, מענק חד פעמי, פטור מס הכנסה, קצבה מיוחדת, שיקום, פטור מתשלום דמי ביטוח לאומי ודמי ביטוח בריאות, תוספת תלויים, נפגעי פעולות איבה, נפגעי תאונות, סיעוד, פיצוי לנפגעי גזזת, פיצוי לנפגעי פוליו. כמו כן, עו"ד רונן אבניאל מטפל מול חברות הביטוח בתביעות לאובדן כושר עבודה, סיעוד, מחלות קשות, נכות מוחלטת ותמידית ונכות מתאונה.

קביעת פגישה
0539367359
חזרה לפורום

קפוח זכויות נכה של פנסיונרים.

גרא
גרא שכטר

צהריים טובים,,עברתי נתוח לב- מעקפים לפני כשנה,בנוסף,נפגעתי בכליותי,כם שאני נאלץ לקבל טיפול בדיאליזה בעיר אחרת 3 פעמים בשבוע, לצערי הבנתי ע מהרה,כי חוק בטוח לאומי,מקנה זכויות נכים,אם ורק אם הנכות נעשתה עד גיל 65 כאשר הנכה היה במעבל העבודה.,מאחר וחליתי בגיל 73,לא מגיעות לי ע"פ חוק הבטוח הלאומי,שום זכויות,וודאי שאיני יכול ילגשת לוועדה רפואית שתאשר שאני נכה. בתגובה לשאלותי, נאמר לי תמיד שאני אהיה זכאי לגימלת סיעוד,אם וכאשר לא אוכל לתפקד. וזה יהיה בוודאי בגיל גבוה יותר.לפי שעה אני מתפקד ואיני זקוק לגימלת סיעוד.אני כן זקוק להטבות שנכים מוכרים מקבלים,ןממני הן נשללות עקב גילי.לעניות דעתי,החוק הזה של הגבלת גיל,מפלה פנסיונרים לרעה עקב גיסם.והרי במדינת ישראל ע"פ מגילה העצמאות,אי אפשר להפלות אזרחים מטעמי מין וגיל.אני ששתתי במילואים עד גיל52 ומשלם כל השנים בטוח לאומי כחוק,מוצא את עצמי נדחה ומוזנח על ידי המדינה,,עם פנסייה דלה+ קצבת בטוח לאומי זעומה סה"כ מתחת לקו העוני.וזה משום שזכויותי נגזלו ממני על ידי המדינה,באופן חוקי אמנם,אבל כפי שנאמר,חוקי,אבל מסריח.אני מבקש שיחזירו לי את הגזיה,יכירו בנכות 100% שלי עקב הטיפול בדיאליזה,ויחזירו לי את זכויותי הטבעיות כאזרח המדינה. גרא שכטר פסיכולוג חינוכי מומחה מדריך רשיון 236 ת.ז. 005644133 0507543332