צבי

האם לצרף חוות דעת

שלום. בכונתי להגיש תביעה לבית הדין עבודה נגד המוסד לביטוח לאומי . האם לצרף חוות דעת של מומחה שתעלה לי הרבה כסף , הרי השופט ימנה מומחה מטעם בית המשפט לא ? חוץ מזה מי יחזיר לי את ההוצאות עבור חוות הדעת , האם אוכל לדרוש את ההוצאות האלה ? מה דעתך ? תודה

עו"ד רונן אבניאל

לא פירטת באיזו תביעה מדובר. לעיתים יש מקום לצרף חוות דעת של מומחים רפואיים. לא תוכל לקבל "החזר הוצאות" בעבור חוות הדעת.