אתי

נכות זמנית של 100% על אי כושר - ויציאה לעבודות קלות כשיקום לאחר ניתוח

שלום רב אני בת 20 לאחר ניתוח שבו איבדתי את שדה הראייה (ראייה לצדדים) בועדה רפואית של ביטוח לאומי נקבעו לי 100 אחוזי נכות זמניים על אי כושר(לחצי שנה) . שאלתי האם אני יכולה לצאת לעבוד בעבודות משרד קלות כ3 שעות ביום (בליווי של אמי במקום עבודתה) כשיקום ? האם קצבת הנכות תופסק ? האם בכלל מותר לי לעבוד? כל המטרה היא להשתקם ולצאת מהבית אחרי תקופה ארוכה . אודה מאוד על תשובה מדויקת . בברכה , אתי

עו"ד רונן אבניאל

תוכלי לעבוד עד להכנסה של 60% מהשכר הממוצע במשק שזה עד 5293 ש"ח בחודש. ייתכן ומגיעות לך זכויות נוספות.