טליה

קצבת נכות כללית

שלום לך.לפני השאלה אומר לך שאתה ממש צדקת בכמה שאלות שהפנתי אליך בעבר תותח... אשמח אם תענה לי גם עכשיו בררתי בטלפון לגבי הועדה שהייתה לי אמרו שקבלתי זמני עד סוף השנה ואחרי זה זה משתנה לנכות יציבה יש דבר כזה אולי לא הבנתי את הפקידה והתביישתי לשאול טרם הגיע מכתב זה אומר שאני יקבל קבוע הפעם באמת ? זה לא מסתדר לי כי אם קבעו לתמיד אז למה עכשיו זמני?

עו"ד רונן אבניאל

ראשית תודה רבה! אינני זוכר איזו סוג ועדה עברת. מקווה שהפעם נכותך תהיה קבועה ויציבה.

טליה

תודה רונן. עברתי ועדה של נכות כללית רביעי שעבר אמרו לי בפון שקבלתי זמני לשנה ואחר כך מקבלת נכות יציבה ..האמת מטוד שמחתי אבל התקשרתי שוב היום ונציג אחר ראה רק נכות זמנית ולא מעבראני פשוט בשוק איך יתכן דבר כזה ? אולי נתבע אותה