יוסי

ועדה שקבעה נכות 0%

ועדה קבעה 0% בגין מצב קודם! כאשר היו בפניה מסמכים ברורים של ממצאים שאין עליהם עוררין של פגיעה עם נזק. מה ניתן להבין מכך? במקרה של מגלה שקיימת אבל הם סבורים שהכל ישן ממצב קודם הרי ראוי שיכתבו מהו אחוז הנכות וקזוסז מלא שלו לא? השאלה אם הועדה קבעה 0 הא כדאי לערר? או לעשות החמרת מצב? ערור יכול להביא לבעיה אם הפרשנות 0 היא שאין לדעתם בעת הבדיקה שום נכות כלל! רק שזה עומד בסתירה לרעיון של מצב ק ודם לא? שאם לא כן עדיף היה החמרת מצב ואז מ 0 יהי משהו אומנם רק מזמן ההחמרה! אבל נראה לי שה 0 הוא שגיאה! כאן שאלתי איך אחרי שעבר זמן מהפגיעה ובטח מצב הקודם שהם טוענים לו! הם יוכלו לקבוע אחוזי נכות? רק על סמך מסמכים? כי גופנית זה כבר לא בזמן שבו נקבעה ההחלטה על 0 אחוז! תודה

עו"ד רונן אבניאל

אכן על הוועדה לרשום מהו אחוז הנכות בגין מצב קודם ואז ניתן לדעת מה וכמה קוזז. מאחר ולא פירטת באיזה ליקוי מדובר אזי ניתן לערער או להגיש החמרת מצב.

יוסי

ראשית תודה מדובר בליקוי גב יש והיו לנגד עיני הועדה ביקות סיטי וחוודדעת אורטופד! הם קבעו מצב קודם עם אפס!!! יש לי זכות ערעור לועדה חוזרת! יש חסרון בערעור ונעדפה החמרת מצב? זה קשור לנניין כמ הרווחתי בעת התביעה המקורית?בהחמרה אני מאבד את מרחק הזמן ממועסד התביעה המקורית? מ השיקול לערעור ו החמרת מצב שכדאי לשקול? זכות הערעור נשמרה לי בהסעמ. למרות שעבר זמן מהועד המקורית. תדה