ג'אק ח.

רכיבי שכר - קצבת נכות מתאונה מהמוסד לביטוח לאומי

שלום רב, האם בין רכיבי השכר הכלולים בחישוב הסכום הקובע (הבסיסי), לחישוב קצבת נכות מעבודה כלולים גם: 1- דמי מנוי שנתי על עיתון יומי (שולם בסכום אחד). 2- השתתפות בקייטנות לילדי העובדים. 3- דמי נופש והפרשי דמי נופש. 4- תמריץ/בונוס. האם משנה אם רכיבי השכר הרשומים לעיל, שולמו בתוך התקופה הקובעת של 3 החדשים שקדמו לחודש הפגיעה, או לפני התקופה הקובעת, או אחרי התקופה הקובעת ? לא מצאתי בשום מקום התייחסות לרשום לעיל. אודה לכם על מתן תשובות. בברכה, ג'אק ח.

עו"ד רונן אבניאל

תלוי בנבירת פקיד התביעות בתוך בליל המספרים המופיעים במשכורתך ותשומת לבו לפרטים הקטנים. בעיקרון כל מרכיב חריג מחולק ל- 12. כלומר אם קיבלת בונוס של 60,000 ש"ח באותו חודש אזי התוספת לשכר כפי שיחושב במסגרת השכר הרבעוני יהיה בתוספת של 5,000 ש"ח לשכר ולא יחשבו את כל ה- 60,000 באותו חודש.