רוני

נא להתעלם מהשאלה שכותרתה " מה לגיטימי בתביעה לנכות כללית." ובמקומה:

רציתי לשאול: 1)האם עקרונית הביטוח הלאומי יטפל בתביעה לנכות כללית כאשר מבוקש בה אך ורק לקבוע את הנכות הרפואית, ומבלי לקבוע דבר לגבי אכ"ע? 2) האם עקרונית הביטוח הלאומי יטפל בתביעה לנכות כללית כאשר חלק מהליקויים מבוקש לבחון אותם אך ורק לצורך קביעת הנכות הרפואית ? ומבלי שהם יבחנו לצורך קביעה בדבר אכ"ע? רוני

עו"דהלל ארנטל משרד רונן אבניאל

ראה תשובתי לשאלתך הקודמת