משפטי– זאפ
משפטיפורומיםתביעות ביטוח לאומי, ביטוח סיעודי, אובדן כושר עבודהחוב בגביה בזמן שמירת הריון ותקופת חופשת לידה

מנהלי הפורום

רונן אבניאל - משרד עורכי דין

רונן אבניאל - משרד עורכי דין

עורך דין רונן אבניאל הינו עורך דין מתמחה בביטוח לאומי, עורך דין ותיק ומנוסה אשר עומד בראש משרד עצמאי החל משנת 1999. עו"ד רונן אבניאל מומחה בטיפול בזכויות ובתביעות של חולים ונכים מול המוסד לביטוח לאומי, חברות ביטוח, מס הכנסה, משרד הבריאות, משרד הרישוי וגופים נוספים. עו"ד רונן אבניאל מטפל בתביעות מול המוסד לביטוח לאומי בתחומים של קצבת נכות כללית, קצבה לשירותים מיוחדים, קצבת ניידות, הלוואה עומדת ( פטור ממכס), גמלת ילד נכה, נפגעי עבודה, דמי פגיעה, קצבת נכות מעבודה, מענק חד פעמי, פטור מס הכנסה, קצבה מיוחדת, שיקום, פטור מתשלום דמי ביטוח לאומי ודמי ביטוח בריאות, תוספת תלויים, נפגעי פעולות איבה, נפגעי תאונות, סיעוד, פיצוי לנפגעי גזזת, פיצוי לנפגעי פוליו. כמו כן, עו"ד רונן אבניאל מטפל מול חברות הביטוח בתביעות לאובדן כושר עבודה, סיעוד, מחלות קשות, נכות מוחלטת ותמידית ונכות מתאונה.

קביעת פגישה
0539367359
חזרה לפורום

חוב בגביה בזמן שמירת הריון ותקופת חופשת לידה

יול
יוליה

שלום אני הפסקתי לעסוק כעצמאית (תיק בביטוח לאומי עוד לא סגרתי) בזמן הריון , הייתי בשמירת הריון וגם הייתי מקבלת כסף מביטוח לאומי על שמירת הריון.כמובן לא היו לי הכנסות מהעסק (עסק מורשה) לאחר מכן יצאתי לחופשת לידה ורק עכשיו סיימתי חופשת לידה . הגיע לי התראה להסדר חוב מקדמות מאותה תקופה שהייתי בשמירת הריון וחופשת לידה.האם אני רשאית לא לשלם על תקופה הזאת?או שאני עדיין חייבת לשלם מקדמות גם כשיש לי מסמך רפואי מעיד על כך שאסור לי לעבוד מבחינה רפואית ובנוסף אישור לידה . נ.ב בימים הקרובים אני סוגרת את התיק עסק מורשה בביטוח לאומי ובמע"מ

RE:
עו"ד רונן אבניאל (ביטוח לאומי)
עו"ד רונן אבניאל (ביטוח לאומי)

ניתן לסגור את התיק רטרואקטיבית