משפטי– זאפ

מנהלי הפורום

רונן אבניאל - משרד עורכי דין

רונן אבניאל - משרד עורכי דין

עורך דין רונן אבניאל הינו עורך דין מתמחה בביטוח לאומי, עורך דין ותיק ומנוסה אשר עומד בראש משרד עצמאי החל משנת 1999. עו"ד רונן אבניאל מומחה בטיפול בזכויות ובתביעות של חולים ונכים מול המוסד לביטוח לאומי, חברות ביטוח, מס הכנסה, משרד הבריאות, משרד הרישוי וגופים נוספים. עו"ד רונן אבניאל מטפל בתביעות מול המוסד לביטוח לאומי בתחומים של קצבת נכות כללית, קצבה לשירותים מיוחדים, קצבת ניידות, הלוואה עומדת ( פטור ממכס), גמלת ילד נכה, נפגעי עבודה, דמי פגיעה, קצבת נכות מעבודה, מענק חד פעמי, פטור מס הכנסה, קצבה מיוחדת, שיקום, פטור מתשלום דמי ביטוח לאומי ודמי ביטוח בריאות, תוספת תלויים, נפגעי פעולות איבה, נפגעי תאונות, סיעוד, פיצוי לנפגעי גזזת, פיצוי לנפגעי פוליו. כמו כן, עו"ד רונן אבניאל מטפל מול חברות הביטוח בתביעות לאובדן כושר עבודה, סיעוד, מחלות קשות, נכות מוחלטת ותמידית ונכות מתאונה.

קביעת פגישה
0539367359
חזרה לפורום

מה עלי לעשות?האם להשאיר את המצב הקיים?

אור
אורלי

שלום רב. אני בת 35 אחרי שלושה ניתוחים בראש חולת אפילפסיה ולאחרונה אובחנתי בפיברומיאלגיה. יש לי 75% נכות רפואי ו75% אי כושר עבודה. ביטוח לאומי יודע על האפילפסיה ועל ניתוח אחד שעברתי. מאז הפיברו המצב הרפואי שלי הרבה יותר קשה והרבה יותר קשה לי לתפקד ביום יום. השאלה שלי האם אני צריכה להגיד שיש לי עוד דברים ועברתי עוד ניתוחים? האם יש סיכוי שאקבל תו לרכב? אני לא יודעת אם זה קשור אבל אנסה לשאול..לפני שלוש שנים בערך עבדתי מהבית חודשיים בערך והעלו לי את הקצבה עד החודש..החודש הורידו לי והתקשרתי לברר למה הם אמרו לי בגלל שעבדתי ושאני חייבת להם 600 שקל. אני לא עובדת יותר משנתיים הסכום שירד זה 103 וזה לא הגיוני 600. אם לא נכנסת לי משכורת יותר משנתיים זה צריך להיות הרבה יותר משהו לא מסתדר לי. האם יש דרך לפתור את זה?תודה