עידן

שכ"ט עו"ד לאחר העלאת הקצבאות

שלום ותודה מראש. הגשתי עם עו"ד תביעות שהתקבלו לצמיתות לקצבת נכות כללית וניידות, שילמתי כמעט את כל שכה"ט ונותר לי לשלם סכום קטן, שאלתי- מה קורה כשתהיה העלאה בקצבאות האם יהיה חישוב מחדש של שכה"ט ואצטרך להוסיף או שיישאר לפי החישוב בזמן קבלת התביעה? במידה ואצטרך להוסיף זה משנה אם אשלם לו כעת את הסכום הנותר (לפני העלאת הקצבאות)?

item.Author מנהל הפורום רונן אבניאל - משרד עורכי דין

בהחלט יש צורך לערוך חישוב מחדש בנוגע לזכויות שהתעדכנו בהמשך לזכאות שהושגה לך במסגרת הטיפול המשפטי עליו התחייבת לשלם לעו"ד.

עידן

תודה רבה, לשאלתי השניה- אם אני משלם כעת לפני העלאת הקצבאות בפועל את יתרת העמלה, בזה סיימתי או שבכ"ז אצטרך להוסיף כשיעלו הקצבאות??