מנהלי הפורום
תשלום דמי אבטלה.....
שלום אני עובדת בעבודה משרה חלקית שבה בחודשיים של הקיץ אני חותמת בלשכה ומקבלת דמי אבטלה עבור חופשה ללא תשלום השכר הוא נמוך בערך 2500 ש"ח. שנה שעברה הגשתי בקשה לדמי אבטלה ולא קיבלתי כלום עבור החודשיים הללו אמרו לי שאני עובדת גם כעצמאית (לא עבודה שיש הכנסה כל חודש) אז בסיכום שנתי יצא בערך ארבעת אלפים ומשהו אז אמרו שלא מגיע לי עבור החופשה ללא תשלום . השנה גם הגשתי והשנה מה שהשתנה שאני עובדת גם כעצמאית (אבל לא היו הכנסות) וגם כשכירה בעוד עבודה ששם לא עזבתי אבל אני בהפסקה 3 חודשים בערך (לא יודעת עדיין אם אחזור). גשתי מה שצריך בדלפק בבטוח לאומי הפקידה אמרה שלא צריך מסמכים עבור העבודה שלי הנוספת כשכירה כי אני לא התפטרתי ולא פוטרתי הסברתי שכרגע אני בהפסקה. התקשרה אליי פקידה מבטוח לאומי ואמרה שציינתי שעבדתי עד לפני חודשיים גם בעבודה הנוספת. וביקשה שאביא תלושי שכר של דצמבר2017 עד מאי2018 ואמרה שזה יכול לעלות לי את הסכום לדמי אבטלה. השאלה שלי איך זה יכול להעלות לי את הסכום .נראה שהתבלבלה וזה יכול להוריד לי (אם בכלל ישאר משהו)מדמי האבטלה . כיוון שבעבודה הקודמת ב6 החודשים הקודמים הרווחתי בערך 11.0000 ש"ח(לכל ה6 חודשים) ובעבודה שעליה הגשתי דמי אבטלה הרווחתי 2500 בערך לחודש אז אם הם מסכמים את ההכנסות שנתי ומחלקים לכל השנה השכר שיוצא שהרווחתי לחודש הוא מעל 2500 שח (שזאת העבודה שעליה הגשתי אבטלה לחופשה ללא תשלום). אז איך היא אומרת שזה יעלה לי את הדמי אבטלה?לפי הבנתי זה יוריד??? אפשר הסבר בבקשה. תודה