משפטי– זאפ
משפטיפורומיםתביעות ביטוח לאומי, ביטוח סיעודי, אובדן כושר עבודהמידע רגיש תערעור נגד ביטוח לאומי פורסם באינטרנט

מנהלי הפורום

רונן אבניאל - משרד עורכי דין

רונן אבניאל - משרד עורכי דין

עורך דין רונן אבניאל הינו עורך דין מתמחה בביטוח לאומי, עורך דין ותיק ומנוסה אשר עומד בראש משרד עצמאי החל משנת 1999. עו"ד רונן אבניאל מומחה בטיפול בזכויות ובתביעות של חולים ונכים מול המוסד לביטוח לאומי, חברות ביטוח, מס הכנסה, משרד הבריאות, משרד הרישוי וגופים נוספים. עו"ד רונן אבניאל מטפל בתביעות מול המוסד לביטוח לאומי בתחומים של קצבת נכות כללית, קצבה לשירותים מיוחדים, קצבת ניידות, הלוואה עומדת ( פטור ממכס), גמלת ילד נכה, נפגעי עבודה, דמי פגיעה, קצבת נכות מעבודה, מענק חד פעמי, פטור מס הכנסה, קצבה מיוחדת, שיקום, פטור מתשלום דמי ביטוח לאומי ודמי ביטוח בריאות, תוספת תלויים, נפגעי פעולות איבה, נפגעי תאונות, סיעוד, פיצוי לנפגעי גזזת, פיצוי לנפגעי פוליו. כמו כן, עו"ד רונן אבניאל מטפל מול חברות הביטוח בתביעות לאובדן כושר עבודה, סיעוד, מחלות קשות, נכות מוחלטת ותמידית ונכות מתאונה.

קביעת פגישה
0539367359
חזרה לפורום

מידע רגיש תערעור נגד ביטוח לאומי פורסם באינטרנט

דוד
דוד ס

אז ככה, לאחרונה נודע לי שמספר תעודת הזהות שלי פורסם בתולעת המשפט ביחד עם מסמך רגיש מערעור שהגשתי נגד מוסד לביטוח לאומי בבית הדין לעבודה. פניתי אל האתר וביקשתי שיסירו את המסמך או לפחות ימחקו את המספר ת.ז. שלי. הם סירבו וביקשו ממני צו איסור פרסום. נכון לעכשיו המצב הכלכלי והרפואי שלי לא הכי טוב בשביל לזרוק כספים על זה מצאתי את הכתבה הזאת: https://www.ngohq.com/%D7%AA%D7%95%D7%9C%D7%A2%D7%AA%20%D7%94%D7%9E%D7%A9%D7%A4%D7%98.html רשום שאפשר להגיש בקשה לאיסור פרסום באופן עצמאי. רציתי לדעת איך אפשר לעשות זאת.

RE:
עו"ד רונן אבניאל (ביטוח לאומי)
עו"ד רונן אבניאל (ביטוח לאומי)

חלק משיטת המשפט בישראל, היא פומביות הדיון. פורום ביטוח לאומי אינו הפורום המתאים לשאלות מסוג זה. ככל שידוע לי, עליך להגיש בקשה לאיסור פרסום ואתה יכול להגיש אותה גם בלי ייצוג