רוניי

הכנסת סעיף בחוזה לרכישת זיכיון

אני כרגע לפני רכישת זיכיון השאלה שלי כזאת איזה סעיף עליי להכניס לחוזה שאני יהיה מוגן בתור זכיין במידה והרשת תיהה תחת כונס נכסים הוא תביעה משפטית הוא כל דבר אחר שקשור לרשת ולא קשור אליי תודה

עו"ד גיל ורגון

רוני שלום, יש מגוון שלם של סעיפים ומנגנונים משפטיים שעלייך להכניס לחוזה הזכיינות כדי לשמור על עצמך במקרה של כשלים אצל המזכה, החל מפיצוי ועד לאפשרות לביטול והחזר השקעה. אני ממליץ לך לפנות ליעוץ משפטי מקצועי בעל ניסיון בתחום כדי לשמור על האינטרסים שלך.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום זכיינות