bub88

הקמה מאפס בזכיון של AM:PM

שלום התעניינתי לאחרונה בזכיון של AMPM אבל הבנתי מגורמים מסוימים שהם נותנים לי בתור זכיין להקים הכל מאפס לרוץ ואז ליפול כשהם גוזרים את מה שנשאר מהחברה עצמה לא ששו לתת הרבה פרטים מה דעתכם?

א

שלום לך, גם אני בתהליך בדיקה מולם וקיבלתי מספר הצעות ואפשרויות, לא מודע למצב שאתה מתאר , תוכל לפרט יותר? תודה

עו"ד גיל ורגון

שלום, הפורום הינו פורום משפטי ולא עוסק במקרים פרטניים. קיימים עוסקים בתחום המלווים זכיינים בפן המסחרי ואני מציע שתפנה אליהם לצורך קבלת מידע מסוג זה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום זכיינות