תמיר

לפני קניית זיכיון - בדיקה מראש את הסיכויים להצלחה של העסק

אני חושב לקנות זיכיון אבל לא יודע אם בסופו של דבר זה ישתלם לי. הסכומים שאני צריך להשקיע גבוהים לי מאוד ואני אצטרך לקחת הלוואה ואף אחד לא מבטיח לי שאני אוכל לעמוד בכל ההוצאה ואם העסק בסוף יצליח. איך אני יכול לבדוק מראש את הסיכויים להצלחה של העסק?

עו"ד גיל ורגון

תמיר שלום, מובן שכמו כל עיסקה אין בטוחה להצלחה אבל.... י יש מומחים בכל תחום שיכולים לנסות להעריך סיכון ויש עקרונות ברזל בתחום הזכיינות. אם תפרט באיזה תחום העיסקה - אולי אוכל לעזור

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום זכיינות