דודי

הבאת חנות לארץ של רשת בינלאומית

יש רשת בארה"ב של בגדים שמיועדת רק לבני נוער. אני חושב על להביא את הרשת לארץ ולהתחיל מחנות אחת באחד הקניונים בת"א. האם אני נחשב זכיין של הרשת בארץ? האם אפשר להתחיל מחנות אחת בארץ בלי להתחייב לפתוח עוד חנויות?

עו"ד גיל ורגון

דודי שלום, כעקרון הדרך הנכונה היא לפנות לחברה עבור זכות השימוש במותג ובסימן הרשום הם יבקשו לחתום על הסכם זכיינות ראשי -MASTER בהצלחה

עו"ד גיל ורגון

דודי שלום, כעקרון הדרך הנכונה היא לפנות לחברה עבור זכות השימוש במותג ובסימן הרשום הם יבקשו לחתום על הסכם זכיינות ראשי -MASTER בהצלחה

עו"ד גיל ורגון

דודי שלום, כעקרון הדרך הנכונה היא לפנות לחברה עבור זכות השימוש במותג ובסימן הרשום הם יבקשו לחתום על הסכם זכיינות ראשי -MASTER בהצלחה

עו"ד גיל ורגון

דודי שלום, כדי לקב את הסכמת הרשת בארה"ב תתדרש, ככל הנראה, להכנת הסכם זכיינות ראשי master franchisee

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום זכיינות