ארנון

הפיכת סניף בבעלות רשת לזיכיון

ישנו סניף קמעונאי בבעלות רשת גדולה וידועה. להתרשמותי האישית כלקוח קבוע: הרשת מסיבותיה מתקשה זו תקופה ארוכה לנהל את הסניף באופן *מיטבי*, באופנים שונים. חוץ מזה במבחן התוצאה: אין תלונות. אני רוצה לדעת מה הם הסיכויים להפוך את הסניף לזיכיון בבעלותי? (נכון להיום הרשת אינה מזכה בכלל)

עו"ד גיל ורגון

ארנון שלום, שאלתך מעלה סוגיה עיסקית והיא האם כל עסק מתאים להפעלת מערך זכיינות. התשובה היא שלא בהכרח. היות ואיני מכיר את התחום איני יכול לתת תשובה ברורה אולם כבר נתקלתי במקרים בהם יזמים הציעו לחברה להפעיל מערך זכיינות חיצוני לפעילות החברה. שקול האם יש מקום שתציע הצעה מסוג זה לחברה הנדונה. בהצלחה

ארנון

איך אני יכול להעלות את סיכויי ההסכמה? האם צריך לפנות לעו"ד מתמחה או לחוג יועצים מקצועיים? האם לשלב בין שניהם?

עו"ד גיל ורגון

בשלב הראשון הייתי ממליץ לפניה ישירה. אם זה מתקדם -מומלץ להוועץ באנשי מקצוע כמו עורך דין המתמחה בדיני זכיינות ויועצים נוספים. בהצלחה..

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום זכיינות