אייל

הפיכת עסק קטן כרשת

לפני 6 שנים פתחתי חנות גדולה למוצרי חשמל ואביזרים אני והעובדים שלי מתקינים את המכשירים בבתים של הלקוחות אני רוצה להתרחב ולפתוח לפחות עוד 2 חנויות לפחות ואח"כ להתרחב לעוד חנויות לרשת בכל הארץ כשזה יהיה בזכיינות איך אני עושה את זה כשאני מגן על הזכויות שלי ושל העסק שלי?

עו"ד גיל ורגון

אייל שלום אני מתנצל על תשובתי המאוחרת הפיכת עסק מצליח לרשת זכיינים תלוי בהרבה גורמים. לא כל עסק ו/או תחום מתאימים לזכיינות. תחום המכירות בחשמל מאופיין בזכיינות לרוב אבל יש בתחום בעיות לא מעטות. אני מציע שתבחן את האפשרויות לעומק באמצעות אנשי מקצוע. בהצלחה,

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום זכיינות