זכיין

פיצוי על פגיעה בשם ומוניטין

כשאני הפכתי להיות זכיין של הרשת שאותה אני מייצג השם של החברה היה טוב וחיובי אבל לאחרונה עולות שמועות על איכות המזון והקפה של הרשת ומרגישים את זה במכירות המוניטין של החברה נפגע האם מגיע לי פיצוי מהרשת על הפגיעה בהכנסות בגלל הפגיעה בשם של הרשת?

עו"ד גיל ורגון

שלום לזכיין, חלקה מהותי של הרשת המזכה בהסכם זיכיון הוא המוניטין החיובי למעשה זה מה שרכשת במסגרת הסכם הזיכיון אין ספק כי אם אתה יכול להוכיח כי המוניטין של הרשת הוא כבר לא חיובי - יש לך עילת תביעה השאלה אם נכון לתבוע קשורה לעבודות כל מקרה נתון בהצלחה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום זכיינות