רינת וטל

זיכיון על רשת חנויות צעצועים

שלום רב, אנו חנות בוטיק של צעצעועי ילדים מעץ - מבקשים לקבל פרטים נוספים ראשוניים - כיצד יוצאים לדרך אפשרות לזכיינים או זכייני משנה לחנות שלנו - מותג ידוע בצפון. ישנם מתעניינים ראשונים ורצינו לקבל מספר טיפים מרכזיים למחשבה. בכבוד רב

עו"ד גיל ורגון

הי רינת וטל, מצטער על העיכוב במתן התשובה שנבע מסיבות טכניות. יש המון עבודה בכדי להפוך לרשת זכיינית אזכיר מספר נקודות: רישום סימן מסחר, עריכת ספר נהלים והנחיות, עריכת הסכם "מאסטר" לזכיינות ופעולות נוספות. בהצלחה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום זכיינות