ד"ר איריס טרומן, עו"ד

האם ניתן להפוך את העסק שלי לרשת זכיינות

ברשותי עסק משגשג ומצליח ואני בוחן את האפשרות להקמת רשת זכיינות

ד"ר איריס טרומן, עו"ד

יש לבדוק אם העסק שאתה מציע לזכיין, יוכל להכניס לפחות 15% ברווח תפעולי ובנוסף האם הזכיין יהיה מסוגל להחזיר את השקעתו לאחר 12-18 חודשי פעילות . כמו כן יש לבחון את מודל הזכיינות המתאים לעסק שלך ופיתוחו. קיימים קריטריונים רבים נוספים אותם יש לקחת בחשבון בבחינת האפשרות להפוך את עסקך לרשת זכיינית , הכוללים בין היתר בחינת אופי העסק שברשותך ,היחודיות של המוצר שלך, היכולת שלך לנהל ולהפעיל רשת זכיינים וכן בחינת ההבטים המשפטיים של מודל עסקי זה. מומלץ מאוד להתייעץ עם מומחה בתחום הזכיינות בעל ראיה עסקית ומשפטית כבר בשלב תכנון המהלך העסקי על מנת להמנע מטעויות יסודיות. נשמח לסייע . ד"ר עו"ד איריס טרומן עו"ד וכלכלנית 054-5795890

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום זכיינות