מנהלי הפורום

עו"ד משולם גלעד

עו"ד משולם גלעד

עו"ד גלעד משולם, בעל תואר ראשון במנהל עסקים, תואר שני במדעי המדינה ותואר ראשון ושני במשפטים, מספק את שירותיו במסגרת משרד המתמחה ומתמקד אך ורק בתחום התעבורה. עו"ד משולם בעל עבר צבאי ותעסוקתי עשיר כאשר שימש בעברו חניך בבית ספר לקציני ים, קצין בשירות קבע בפלוגת גבעתי, מפקד במשטרת ישראל, תובע תעבורה בלשכת ירושלים.

קביעת פגישה
0778054771
חזרה לפורום

רענון נהיגה

אהר
אהרון

שלום רב, עברתי לפני שנה וחצי קורס רענון נהיגה לפי הוראות משרד התחבורה וכעבור שנה קיבלתי הודעה שאני חייב לחזור על הקורס.מברורים שערכתי מסתבר שמבחינתם כלל לא עשיתי את הקורס וכל המצב נוצר בשל כך שאותו מוסד שהעביר את הקורס(המכללה למנהל) כלל לא העבירה נתונים למשרד התחבורה וגם לא טרחה להנפיק שום אישור על סיום הקורס.כעת משיחות שערכתי עם המכללה הם מתנערים מכל אחריות כלפי אותם קורסים וטוענים שהם לא שמרו שום מידע כלפי הנבחנים אצלם והעבירו הכל למשרד התחבורה.(בעצם האמת היא שנוצר סכסוך בית המשרד למכללה ,והמכללה הקפיאה העברת נתונים למשרד התחבורה).אחרי טרטורים של כחצי שנה אמרו לי למלא תצהיר חתום ע"י עו"ד שעשיתי את הקורס ולהעבירו למדרש התחבורה ומבחינתם זה קביל,אבל כבר חודשיים גם בנושא זה אין תשובה.כמובן שאין עם מי לדבר במשרד התחבורה כי הם עובדים שעתיים ביום וגם לא מוכנים לתת לי טלפונים של אנשים שמטפלים בנושא כי הם בכירים מדיי.ואני שואל האם יש עוד משהו שאפשר לעשות? ויש לציין שעוד 5 חודשים נגמר לי התוקף של הרשיון והוא לא יחודש אם לא יכירו לי בקורס.(וכפי שהדברים מתנהלים שם 5 חודשים זה לא הרבה זמן). בתודה מראש, אהרון