מנהלי הפורום

עו"ד משולם גלעד
עו"ד גלעד משולם, בעל תואר ראשון במנהל עסקים, תואר שני במדעי המדינה ותואר ראשון ושני במשפטים, מספק את שירותיו במסגרת משרד המתמחה ומתמקד אך ורק בתחום התעבורה. עו"ד משולם בעל עבר צבאי ותעסוקתי עשיר כאשר שימש בעברו חניך בבית ספר לקציני ים, קצין בשירות קבע בפלוגת גבעתי, מפקד במשטרת ישראל, תובע תעבורה בלשכת ירושלים.
דו"ח חנייה והזמנה למשפט
בשכונה של רמות בי-ם יש מעגל תנועה. בכביש לקראת מעגל התנועה יש פסים שחור לבן(שהוי אומר אין חנייה). חניתי עוד כמה מטרים לפני פסי השחור/לבןמקום ללא סימון של כן או אין חנייה. שם חונים כל השכונה בזמן תפילות ולשם העלאה והורדה של ילדים בגני הילדים ומעון הסמוך. באותו יום שחניתי היה חול המועד, חניתי באיזור ללא סימון והשוטר הצתין לי כשיצאתי מבה:כ ואמר שהוא כתב לי דו"ח. חוץ משיחה כללית וכו' הוא אמר כשאמרתי לא שא. כבר 20 שנה חונים כאן וב'. אין סימון של איסור חנייה. נאמר לי שבוועדת הביטון של השכונה דנו בעניין ועוד מעט ליסודר העניין עם שילוט וסימון לכך. הוא כתב דו"ח "בניגוד לתקנה 71 (1) לתקנות התעבורה. סמל העבירה - 5938. לא שילמתי את הדו"ח ובחרתי ללכת למשפט. מה הדין ומה עלי לעשות/לדעת בתודה רפי ברנט