מנהלי הפורום

עו"ד משולם גלעד

עו"ד משולם גלעד

עו"ד גלעד משולם, בעל תואר ראשון במנהל עסקים, תואר שני במדעי המדינה ותואר ראשון ושני במשפטים, מספק את שירותיו במסגרת משרד המתמחה ומתמקד אך ורק בתחום התעבורה. עו"ד משולם בעל עבר צבאי ותעסוקתי עשיר כאשר שימש בעברו חניך בבית ספר לקציני ים, קצין בשירות קבע בפלוגת גבעתי, מפקד במשטרת ישראל, תובע תעבורה בלשכת ירושלים.

קביעת פגישה
0778054771
חזרה לפורום

הודעת תשלום קנס

רמנ
רמני אברהם

קיבלתי היום, 6.2.2012 הודעת תשלום קנס של 1000 ש"ח על"העמדת רכב ליד תמרור 437 המסמן מקום חניה לרכב של נכה בניגוד לתקנה 72א(16) לתקנות התעבורה, עברה 5920. הקנס הוא 1000 ש"ח. "העברה" בוצעה ב 9.8.2011 ע"פי ההודעה, בחניון שבנתב"ג. הנסיבות- החניון עמד ריק לחלוטין. היה מקום בכל החניון, גם במקומות לנכים וגם במקומות של לא נכים.אני שכחתי את התיק שלי בטרמינל בנתב"ג ורצתי בחזרה לחפס אותו. השארתי את הרכב במקום הכי קרוב ליציאה ומיהרתי. אני חושב שחזרתי תוך 15 דקות. החניה עדיין היתה ריקה לחלוטין אבל הרשויות גררו את הרכב שלי וכדי שאפדה אותו נאלצתי לשלם 250 ש"ח עבור הגרירה ועוד מה שהיה עבור דמי החניה. לא היתה לי ברירה, הם לא ויתרו ושילמתי. עכשיו אני מקבל הודעת תשלום קנס כה גבוה שהוא כ6 ימי עבודה (אני עובד במשרה חלקית, בן 65-6 ולא מצאתי עבודה בגלל גילי).האם לאחר שעברו 6 חדשים הם יכולים להנחית עלי מכה כזאת? האם יש דרך לצאת מזה?