מנהלי הפורום

עו"ד משולם גלעד
עו"ד גלעד משולם, בעל תואר ראשון במנהל עסקים, תואר שני במדעי המדינה ותואר ראשון ושני במשפטים, מספק את שירותיו במסגרת משרד המתמחה ומתמקד אך ורק בתחום התעבורה. עו"ד משולם בעל עבר צבאי ותעסוקתי עשיר כאשר שימש בעברו חניך בבית ספר לקציני ים, קצין בשירות קבע בפלוגת גבעתי, מפקד במשטרת ישראל, תובע תעבורה בלשכת ירושלים.
נהיגה בזמן פסילה
שלום אני נהגתי בזמן פסילה ותפסו אותי התנהל נגדי הליך בבית משפט לתעבורה פתח תקווה אני היום לומד משפטים שנה שניה מהתחלה הודעתי וקיבלתי החלטה להודות בתיק התיק נמשך זמן רב על דחיות מצד השופטת אשר החליטה לשלוח אותי לעבודות שירות אצל הממונה אשר לא קיבל אותי לעבודות שירות עקב מצבי הרפואי אני חולה כרון מזה 13 שנה נשפטתי והשופטת לא רצתה לתת לי עבודות של"צ כל האישורים אשר ביקשה השופטת הבאתי גם אישור רפואי אשר אני לא יחול לעבוד ברציפות אלה 4 שעות ומנוחה של שעתיים ולאחר המנוחה אפשר לעבוד עוד 4 שעות כמובן שציינתי שאני לומד משפטים שנה שנייה בעקבות מצבי הרפואי ולאחר הצגת מסמכים לממונה על עבודות שירות נקבע הממונה שלא נמצאתי כשיר מבחינת רפואית כיום אני נשוי אשתי בחודש 6 להריונה אני המפרנס היחידי כל זה אני מרגיש שנעשה לי עוול על ידי השופטת מזי כהן לתעבורה פתח תקווה אני יודע שעשיתע עברה חמורה ולכן רציתי לחסוך זמן שיפוטי יקר לבית משפט ולאור מצבי הנ"ל השופטת גזרה את דיני בכך שאני אשלח ל3 חודשים בפועל ועשרים חודש פסילה בפועל אני מבקש את עזרתכם אם אני יגיש ערעור למחוזי הפחד שלי שלא יחמירו איתי עם העונש בכל זאת אני בנאדם ששינה את דרכו אבקש תשובה כי העניין דחוף ביותר תודה רבה טל דוד