מנהלי הפורום

עו"ד משולם גלעד

עו"ד משולם גלעד

עו"ד גלעד משולם, בעל תואר ראשון במנהל עסקים, תואר שני במדעי המדינה ותואר ראשון ושני במשפטים, מספק את שירותיו במסגרת משרד המתמחה ומתמקד אך ורק בתחום התעבורה. עו"ד משולם בעל עבר צבאי ותעסוקתי עשיר כאשר שימש בעברו חניך בבית ספר לקציני ים, קצין בשירות קבע בפלוגת גבעתי, מפקד במשטרת ישראל, תובע תעבורה בלשכת ירושלים.

קביעת פגישה
0778054771
חזרה לפורום

בדיקת שיכרות במכשיר הינשוף

יוס
יוסי

שלום , אתמול חזרתי לביתי לאחר בילוי עם חברים זמן קצר לאחר ששתיתי כמות של שתי כוסות בירה בלבד .לאחר כמה דקות של נסיעה עצר אותי שוטר לבדיקה במכשיר נשיפה קטן וטען שאני נוהג תחת השפעת אלכוהול מעל המותר אני חייב לציין שאני בנאדם מאוד אחראי למעשיי וידעתי שמכמות כה קטנה של שתיית בירה לא אמורה להיות איזושהי בעיה הן מבחינת כושר הנהיגה והן מבחינת המשטרה אני שלוש שנים עם רישיון וזאת כביכול העבירה הראשונה שקיימת לי , השוטר ביצע כמה בדיקות במקום כמו ללכת כמה צעדים ישר הלוך ושוב וכו' והכל עבר מצויין . לאחר כמה דקות קראו לי לבצע שתי בדיקות של נשיפה במכשיר הינשוף ובתוצאה שהייתה זה הגיע ל 355 מה שאומר שחרגתי בכמות מעל המותר הקצין תנועה רשם לי מכתב לזימון בבית משפט וגם לאחר שנסיתי לדבר איתו ולהוכיח לו שזה לא יכול שהמכשיר הראה תוצאה כזאת הוא טען שיכול להיות שאני צודק בטענותיי אך אין לו ברירה אחרת מלשלול לי את הרשיון ל 30 יום ובעוד כחודשיים לבצע זימון למשפט .. אני עכשיו לא יודע מה לעשות איך אני באמת יכול לטעון את כפותי ולהוכיח שנהגתי בזמן שהייתי צלול לגמרי ולא כפי שטען המכשיר שברשותם ?? אני ישמח מאוד לקבל ייעוץ מה אפשר לעשות כעת בתודה מראש