מנהלי הפורום

עו"ד משולם גלעד

עו"ד משולם גלעד

עו"ד גלעד משולם, בעל תואר ראשון במנהל עסקים, תואר שני במדעי המדינה ותואר ראשון ושני במשפטים, מספק את שירותיו במסגרת משרד המתמחה ומתמקד אך ורק בתחום התעבורה. עו"ד משולם בעל עבר צבאי ותעסוקתי עשיר כאשר שימש בעברו חניך בבית ספר לקציני ים, קצין בשירות קבע בפלוגת גבעתי, מפקד במשטרת ישראל, תובע תעבורה בלשכת ירושלים.

קביעת פגישה
0778054771
חזרה לפורום

רישיון נהיגה וניתוח מוח

גל
גל

שלום, האם לאחר הוצאת גידול שפיר מהראש, תפקוד תקין לגמרי, יש צורך להודיע למשרד התחבורה והאם הרישיון נשלל?

RE:
יונ
יונתן

אני הודעתי ובכלל לא חזרו אלי כבר מעל שנה.

RE:
דוד
עו"ד דודי דויטש

גל שלום, החוק מחייב כל נהג בחובת זהירות כללית. אם אתה סבור שעקב מצבך הרפואי תיתכן מגבלה העלולה להעיב על כושרך לנהוג, הרי שאסור לך לנהוג, עליך לדווח על כך למשרד התחבורה והם יזמנו אותך למבדקים מתאימים. כ"כ, אם הרופא המטפל בך סבור כי מצבך מהווה מגבלה כאמור, הרי שהחובה לדווח על כך חלה גם עליו. בהצלחה

RE:RE:
גל
גל

דודי תודה על תשובתך, אני תקין לחלוטין ללא כל בעיות. אין כל מגבלה שעלולה להעיב על התפקוד או יכולת הנהיגה. הרופא לא דיווח על הניתוח למשרד התחבורה רק ציין שצריך לדווח למשרד התחבורה על שינוי במצב בריאותי. שאלתי היא, מבחינת ביטוח אני מוגן אם חס וחלילה יש תאונה כלשהי? (או האם יכולים פתאום לטעון נותחת פעם בראש...) רב