משפטי– זאפ
משפטיפורומיםתעבורהדוח משטרה בנוסף על הורדה מהכביש

מנהלי הפורום

עו"ד משולם גלעד

עו"ד משולם גלעד

עו"ד גלעד משולם, בעל תואר ראשון במנהל עסקים, תואר שני במדעי המדינה ותואר ראשון ושני במשפטים, מספק את שירותיו במסגרת משרד המתמחה ומתמקד אך ורק בתחום התעבורה. עו"ד משולם בעל עבר צבאי ותעסוקתי עשיר כאשר שימש בעברו חניך בבית ספר לקציני ים, קצין בשירות קבע בפלוגת גבעתי, מפקד במשטרת ישראל, תובע תעבורה בלשכת ירושלים.

קביעת פגישה
0778054771
חזרה לפורום

דוח משטרה בנוסף על הורדה מהכביש

צבי
צביקה

הרכב שלי הורד מהכביש בבדיקת תקינות של משרד התחבורה באמתלה משונה שהתבררה בסופו של דבר כמוטעה (חודש וחצי אחרי טסט !). בצמוד לתחנת הבדיקה עמד שוטר שהוסיף בעצם "כפל קנס" ונתן לי גם דוח על המצב הלא תקין של הרכב (?). לאחר שהתווכחתי הוא גם העלה את הדוח מ-250 ל-1,000. אני בדרך השנואה לאולם בית המשפט... תודה מראש על כל הכוונה ! צביקה

RE:
דוד
עו"ד דודי דויטש

צביקה שלום, ככל שהדבר מרגיז, אין המדובר בכפל. את הקנס קיבלת בגין שימוש ברכב לא תקין, בניגוד לחוק. כמובן שאם הרכב נמצא לא תקין, הוא יורד מהכביש ולא תורשה להמשיך לנהוג בו עד שתדאג לתקן את הליקויים כאמור. אם לדעתך ההורדה היתה בלתי מוצדקת, תוכל לטעון זאת בבית המשפט, לצד הצגת רשיון הרכב המעיד כי לא מכבר עברת מבחן רישוי, וכן לצד אישור החזרת הרכב לכביש לאחר ההורדה. אם תוכל, הראה שהרכב הוחזר לכביש ללא כל תיקון וכי לא היתה כל סיבה להורדתו מהכביש מלכתחילה. בהצלחה