מנהלי הפורום

עו"ד משולם גלעד

עו"ד משולם גלעד

עו"ד גלעד משולם, בעל תואר ראשון במנהל עסקים, תואר שני במדעי המדינה ותואר ראשון ושני במשפטים, מספק את שירותיו במסגרת משרד המתמחה ומתמקד אך ורק בתחום התעבורה. עו"ד משולם בעל עבר צבאי ותעסוקתי עשיר כאשר שימש בעברו חניך בבית ספר לקציני ים, קצין בשירות קבע בפלוגת גבעתי, מפקד במשטרת ישראל, תובע תעבורה בלשכת ירושלים.

קביעת פגישה
0778054771
חזרה לפורום

תאונת דרכים - מסירת פרטים כוזבים

נהג
נהג

הייתי מעורב בתאונת דרכים קלה. הנהג השני תבע אותי בביטוח שאני אשם וגם הגיש נגדי תלונה במשטרה. בחקירה במשטרה התברר לי כי מסר נתונים כוזבים לגבי מקום התאונה, זמן התאונה והתמרור המוצב בדרך. מצאתי עצמי נחקר ארוכות על תאונה לא לי. מסרתי את גירסתי, ובתום החקירה שוחררתי כשהרשיון בידי. חלפו חודשים רבים וטרם קיבלתי תוצאות. מה ההשלכות של מקרה כזה - על התלונה במשטרה נגדי? על התביעה בביטוח? בתודה מראש.

RE:
תעב
עו"ד תעבורה דודי דויטש

שלום, על פי רוב עשוי לקחת זמן רב עד שהמשטרה מסכמת את הטיפול בתיק תאונת דרכים. בסיום הטיפול כאמור מגיעה היחידה החוקרת להחלטה, האם לסגור את התיק, או שמא להמליץ על העמדה לדין. אתה יכול לפנות ליחידה החוקרת בבקשה לברר מה מצבו של התיק. כ"כ, פנה לסוכן הביטוח שלך וברר מה קורה עם התביעה הביטוחית. בהצלחה.