מנהלי הפורום

עו"ד משולם גלעד

עו"ד משולם גלעד

עו"ד גלעד משולם, בעל תואר ראשון במנהל עסקים, תואר שני במדעי המדינה ותואר ראשון ושני במשפטים, מספק את שירותיו במסגרת משרד המתמחה ומתמקד אך ורק בתחום התעבורה. עו"ד משולם בעל עבר צבאי ותעסוקתי עשיר כאשר שימש בעברו חניך בבית ספר לקציני ים, קצין בשירות קבע בפלוגת גבעתי, מפקד במשטרת ישראל, תובע תעבורה בלשכת ירושלים.

קביעת פגישה
0778054771
חזרה לפורום

הוכחת משלוח קולקטיבי

צור
צור

עו"ד דודי דויטש,שלום רב מהי הפסיקה הקובעת בעניין משלוח דואר רשום קולקטיבי ? יש לי בעיה כזו עם עיריית רמת השרון,ואם המשלוח הקולקטיבי לא מהווה ראיה אז יש לי "קייס" לטעון להתיישנות.בתודה מראש על תשובתך המהירה (יש לי זמן רק עד 10.06.2012 )

RE:
תעב
עו"ד תעבורה דודי דויטש

צור שלום, הפסיקה בנושא אינה אחידה. יש הרואים במשלוח קולקטיבי כהוכחת משלוח, ויש שאינם מסתפקים בכך. אם הסכום נמוך, הייתי ממליץ לשלם ולהמנע מפתיחה במאבק משפטי. בהצלחה.

RE:
עמי
עמית

אם כוונתך לדו"ח ממחושב אשר הרשות מציגה כאישור משלוח דבר דאר רשום, אזי אין פסיקה חד משמעית בנושא זה, וישנן פסיקות סותרות לכך. אם תוכל להוכיח כי המשלוח לא הגיע ליעדו ולא נאסף על ידך, ולא בשל כך שנמנעת מלקחת זאת, אזי יעמוד לזכותך סעיף 239 לחסד"פ ותקנה 44א לתקנות סדר הדין הפלילי, התשל"ד-1974. בכל מקרה, יש לראות את המסמך הנ"ל בכדי לראות, האם קיימים כשלים נוספים?