לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
טל

פסילה על תנאי

שלום, בעקבות תאונה שהיתה לי לפני שנה וחצי, נשפטתי וקבלתי פסילה בפועל של 30 יום ובנוסף פסילה על תנאי למשך שנתיים. השאלה שלי היא: האם כל עבירה שאעשה במשך השנתיים האלה שאני על תנאי תשמש עילה לפסול לי שוב את הרשיון או שיש מספר נקודות מינימלי שממנו פוסלים לי את הרשיון שוב, כי עכשיו יש לי עבירה שצברתי בה 8 נקודות תודה

עו"ד תעבורה דודי דויטש

טל שלום, הנקודות נצברות לחובתך מטעם משרד הרישוי, ואין להן כל קשר לפסילה המותנית שהוטלה עליך ע"י בית המשפט במסגרת גזר הדין. פסילה בהקשר לניקוד מוטלת ע"י משרד הרישוי בצבירת 36 נקודות, וללא כל קשר לעונשים שיתכן וקיבלת בבית המשפט או מהמשטרה בגין אותן עבירה שהקנו לך את הניקוד. הפסילה המותנית שקיבלת בבית המשפט עשוי להיות מופעל עקב ביצוע עבירה חדשה במהלך תקופת התנאי, שבגינה תוזמן לדין, וכן שבנוסף עונה על אחד הקריטריונים הבאים: 1.אותה עבירה בגינה קיבלת את התנאי, 2.כל עבירה אחרת שצוינה מפורשות בגזר הדין, 3.עבירה המופיעה ברשימת העבירות שבתוספת הראשונה והשנייה לפקודת התעבורה. בהצלחה.

טל סולמי

תודה רבה!

עמית

ניתן להגיש פניה לפניות הציבור במשרד התחבורה(מנסיון הם עונים). https://motssl5.mot.gov.il/ONLINE/index.php?option=com_aicontactsafe&view=message&layout=message&pf=3&Itemid=13

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תעבורה