משפטי– זאפ

מנהלי הפורום

עו"ד משולם גלעד

עו"ד משולם גלעד

עו"ד גלעד משולם, בעל תואר ראשון במנהל עסקים, תואר שני במדעי המדינה ותואר ראשון ושני במשפטים, מספק את שירותיו במסגרת משרד המתמחה ומתמקד אך ורק בתחום התעבורה. עו"ד משולם בעל עבר צבאי ותעסוקתי עשיר כאשר שימש בעברו חניך בבית ספר לקציני ים, קצין בשירות קבע בפלוגת גבעתי, מפקד במשטרת ישראל, תובע תעבורה בלשכת ירושלים.

קביעת פגישה
0778054771
חזרה לפורום

הוצאת רשיון

נוע
נועה

כיצד עובד החוק החדש של קבלת רשיון מגיל 16 ו9 חודשים? ומתי יכנס?

RE:
נוע
נועה

כלומר ממתי ניתן לעבור תיאוריה ולהתחיל ללמוד למבחן מעשי? וכיצד יאכפו את עניין 50 שעות המלווה?

RE:RE:
עמי
עמית

1. החוק יכנס לתוקף ב-01.01.13 2. ניתן להתחיל ללמוד מגיל 16.5 3. לתלמידי הקטגוריה של 16 ו-9 ח', ניתן יהיה לגשת למבחן התאוריה רק מה-1.1.13. 4. בעצם לא ניתן לאכוף מעשית את 50 השעות, כך שאם ירצה המלווה להצהיר שקר יוכל לעשות זאת.

RE:RE:RE:
נוע
נועה

אז אם אגש לתיאוריה לפני ינואר , אוכל להוציא רשיון רק בגיל 17 ? ולעשות רק 3 חודשי מלווה?

RE:RE:RE:RE:
עור
עורך דין תעבורה דודי דדויטש

נועה שלום, התיקון לחוק נרשם ברשומות ביום 01/04/2012, וצוין בו כי הוא יכנס לתוקף ביום 01/01/2013, למעט אם עד מועד זה לא יספיק שר התחבורה לקבוע הוראות שונות הנדרשות לצורך התיקון, כגון קביעת הוראות לעניין תכנית הליווי החדשה בה יחויב נהג חדש, הוראות לעניין היקף השעות הכולל של נהיגה עם מלווה, מספר השעות מתוכן שייוחד לנהיגה בדרכים מסוגים שונים ובשעות היממה השונות, ועוד. אם השר לא יספיק כאמור, הוא רשאי לדחות את ישום החוק ב-6 חודשים בכל פעם, עד שישלים את הדרישות כאמור. בהצלחה. www.traf.co.il

RE:RE:RE:RE:RE:
צח
צח

לא ראיתי שרשום בשום מקום שאפשר לגשת למבחן תאוריה רק ב 1.1.2013 . אם כן רשום אפשר לראות איפה ?

RE:RE:RE:RE:RE:RE:
נוע
נועה

תעזרו לי, נולדתי ב1 ביוני 1996. מתי אני יכולה לגשת לתיאוריה והאם אעשה את התיאוריה לפני או אחרי האחד בינואר זה ישנה לי?