עזרה דחופה בבקשה
שלום רב. רכב של בן זוגי לשעבר נרשם בתמימותי כשחיינו ביחד על שמי(ממש אחרי תחנונים מצידו-כי היו לו חובות בהוצל"פ..-מודה באשמה -בשיא התמימות תוך הבטחה שישלם את כל החובות על הרכב. בינתיים נפרדנו והבן אדם צבר חובות וקנסות בכביש שש בכמעט 3000 ש"ח ועוד מספר דוחות.- כל פניותי אליו שנעשה העברת בעלות לא הועילו- הוא מושך זמן ,,בינתיים מגיעים עוד קנסות על שמי. באחת ההודעות ששלחתי לו הוא ענה שהוא "יודע שהוא צריך לשלם את כל החשבוניות"- מעבר לעובדה שאני מתכוונת להפקיד את הרשיון במשרד הרישוי- איך אני מעבירה את התשלומים על שמו? - איך אני מפסיקה את החגיגה על כביש 6 ומונעת ממנו לעלות ?- התקשרתי אפילו למנכ"ל שלהם והוא לא חזר אליי. אשמח לכל עזרה
שלום שוש, שאלתך אינה עוסקת בדיני התעבורה, אולם בשולי הדברים אומר, כי כדי לעצור את הגלגל המייצר חובות על שמך - דבר ראשון עלייך לנסות לשים יד על הרכב, שכן לדברייך הוא רשום על שמך, ומכאן שהוא שלך. אם תצליחי, הרי שגם החובות יעצרו, וגם תוכלי למכור אותו ולהשתמש בתמורה לתשלום כלל החובות. אמליץ לך לפנות לעו"ד המתמחה בתחום האזרחי. אם אין לך מישהו המוכר לך ואמין עלייך, צרי עימי קשר טלפוני ואשמח להמליץ לך. בהצלחה ושבוע טוב. עורך דין תעבורה דודי דויטש www.traf.co.il