לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
גדעון

נהיגה בשכרות

שלום, נעצרתי על בדיקת ינשוף של 370 מג אחרי ששתיתי חצי ליטר בירה על בטן ריקה ויצאתי מהבר מיד לאחר שסיימתי את השתיה. בנוסף שתיתי בירה בארוחת צהריים כ-8 שעות לפני ובין הבירות לא אכלתי ארוחת ערב. למרות שנכשלתי בבדיקת הינשוף כל שאר בדיקות הקאורדינציה שנעשו בתחנה היו תקינות ובדירוג הגבוהה ביותר. העבודה שלי מחייבת רכב ואין באפשרותי להמשיך לעבוד ללא רכב צמוד ומעבר לכך בעבקות פטירתו בטרם עת של אבי לפני כשבועיים עוד יותר מחזקת את חשיבות הרכב, אם זה בעזרה בפרנסה של המשפחה והגעה לבית אמי בשביל עזרה. אינני נהג צעיר ואין בעברי עברות תנועה בכלל. השאלה שלי היא, אם בית המשפט מתחשב בכל הנסיבות שציינתי? מה כדאי לעשות במצבי? האם יש לי אפשרות לא לקבל שלילה, אלא רק שלילה על תנאי? תודה רבה, אשמח לקבל תשובה ולדעת את האופציות העומדות בפני...

עורך דין תעבורה דודי דויטש

גדעון שלום, על פי הנתונים שציינת, ובמדיניות הענישה הנוכחית, אין כל סיכוי שתסיים את התיק ללא פסילה בפועל, למעט במקרה בו בית המשפט ימצא אותך זכאי בדין. אמנם אנחנו כעורכי דין המתמחים בתחום מצליחים להביא לזיכוי נאשמים ולסגירת תיקי שכרות, אולם חשוב לדעת שזיכוי כאמור הינו משימה קשה בתיקי שכרות, ובכלל, והוא יוצא מן הכלל. בתיקי שכרות החוק מחייב פסילת רשיון מינימלית בת שנתיים ימים- מינימום, והיד עוד נטויה. זהו החוק והוא מחייב את בית המשפט. מנגד, ניהול נכון של התיק בידי גורם מקצועי עשוי להעלות כשלים וספקות בנוגע לחומר הראיות בתיק, ובכך להביא לצמצום הנזק ולהפחתת העונש במידה ניכרת, עד כדי חודשים ספורים, וכאמור- אף זיכוי. העבר הנקי שלך אכן משמש לטובתך, אולם אך במעט, ולא לעניין עצם ההרשעה, אלא רק בהתחשבות בית המשפט בך לעניין הקנס ושאר רכיבים שוליים יחסית בגזר הדין, כאמור- אך במעט. החוק המחייב פסילה בת שנתיים תקף לגבי כולם, גם לגבי נהגים שעברם התעבורתי נקי. חשוב לציין שתיק כזה עלול להסתיים בפסילה ארוכה אף משנתיים, ועל כן מחייב ניהול נכון ומקצועי בידי עו"ד המתמחה בתחום התעבורה. שופטים רבים הנתקלים בנאשם המופיע לניהול תיק שכרות ללא עורך דין הוגנים מפסיק בכדי להציע לנאשם לדחות את הדיון וממליצים לו להגיע עם עו"ד. שופטים אחרים שמחים שהדיון ללא עו"ד יהיה קצר ומהיר, וכמובן שהנאשם ישלם בכך מחיר כבד. אתה מוזמן לפנות אלי ואכוון אותך ללא עלות לעניין האפשרויות העומדות בפניך. בהצלחה. עורך דין תעבורה דודי דויטש. www.traf.co.il

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תעבורה