שלט "פרט לפריקה טעינה"
החניתי את רכבי במפרצון תחום ע"י מעקה ברזל עם מקום ל-4 מכוניות. מול החנייה השמאלית ביותר מוצב תמרור "פרט לפריקה טעינה", חוץ מכיתוב זה אין סימון על התמרור המורה לאיזה מרחק הוא תקף. רכבי חנה במקום החנייה השלישי (כלומר 2 מקומות ימינה מהתמרור) בדו"ח החנייה שקבלתי כתוב כי העמדתי את רכבי במקום בו החנייה נאסרה והאיסור מסומן בתמרור. האם לא אמור להיות סימון בשלט המורה לאיזה מרחק או לאיזה מקומות חנייה הוא תקף ? תודה אורלי
חניתי אותו ליד תמרור "אצירה אסורה פרט לטעינה ופריקה" כדי להוציא מהחנות 2 קרטונים כבדים עם מוצר שהזמנתי .בטלפון, זה לקח לי 7 דקות (יש לי הוכחה ).האים זה לא נקרה טעינה
כנ"ל - פרקטי קרטונים למחזור בסופר הקרוב והשובי לאחר דקותיים ראיתי את הפקח רושם דו"ח. הוא אמר שהייתי אמור להשאיר פתק. פנייתי לעיריה נדחתה.
אורלי שלום, התמרור שציינת אמור להופיע לצד תמרור האוסר חניה, ותפקידו לסייג ולהחריג חניה לצורך פריקה וטעינה מהאיסור הכללי. מדברייך אני מסיק, כי אמור להיות במקום תמרור או מדרכה צבועה האוסרים חניה בכל המפרץ או בכל הרחוב, והתמרור שציינת מחריג רק את החניה השמאלית ביותר מבין הארבע, בה מותרת חניה- אולם רק לצורך פריקה וטעינה. בהצלחה. www.traf.co.il
שלום רב, חניתי בכחול לבן, והפעלתי פנגו. קיבלתי דו"ח וכתוב בהערה "במקום מוצב תמרור פריקה וטעינה". אך בתמונות לא מופיע אם הייתי בתוך הרכב או לא, ולא התמרור בכל התמונות. האם ניתן לערער על הדבר? אודה לעזרתך ותשובתך. אלמוג.
שלום עו"ד דויטש ותודה על התגובה, ברשותך, ארצה לחדד את שאלתי : האם דוח חניה על העמדת רכב במקום בו החנייה נאסרה והאיסור מסומן בתמרור מוצדק במקרה שתיארתי : - מפרצון תחום ע"י מעקה ברזל עם מקום ל-4 מכוניות (נמצא במדרחוב בו אין הפרדה בין הכביש והמדרכה) - מול החנייה השמאלית ביותר מוצב תמרור "פרט לפריקה טעינה" בלי סימון נוסף - החניתי את רכבי 2 מקומות חנייה ימינה מהתמרור יום טוב אורלי
יש צרך במידע נוסף. האם מדובר ברחוב חד-סטרי? ע"פ ספורך מבין אנכי כי התשובה חיובית. האם החניות הנן במקביל או בניצב לרחוב? האם התמרור ממוקם מול החניה במידה וזו חניה בניצב או הוא ניצב ב-90 מעלות כשפניו אל התנועה הזורמת?
מדובר במדרחוב חד סטרי, במפרצון יש 4 חניות בניצב לרחוב, המפרצון תחום במעקה ברזל (המדרכה והכביש באותו גובה) תמרור ב-29 ממוקם מול החנייה הכי שמאלית במפרצון ומתחתיו שלט "פרט לטעינה ופריקה" רכבי חנה 2 חניות ימינה מהתמרור וקבלתי דוח. תוכלו בבקשה להבהיר האם הדוח מוצדק תודה אורלי
תוקף התמרור הנו ממקום הצבתו ועד הצמת הבא או עד תמרור המבטלו. במידה ונוסף עליו תמרור 439, אזי תקפו יפה ע"פ המצוין בתמרור. במקרה שלך תקפו כפי שציינתי לראשונה.