מנהלי הפורום

עו"ד משולם גלעד

עו"ד משולם גלעד

עו"ד גלעד משולם, בעל תואר ראשון במנהל עסקים, תואר שני במדעי המדינה ותואר ראשון ושני במשפטים, מספק את שירותיו במסגרת משרד המתמחה ומתמקד אך ורק בתחום התעבורה. עו"ד משולם בעל עבר צבאי ותעסוקתי עשיר כאשר שימש בעברו חניך בבית ספר לקציני ים, קצין בשירות קבע בפלוגת גבעתי, מפקד במשטרת ישראל, תובע תעבורה בלשכת ירושלים.

קביעת פגישה
0778054771
חזרה לפורום

תופס הודאה במשטרה על מעורבות בתאונה

דני
דניס

שלום! נהגתי ברכב משטרתי וכאשר החניתי אותו החזרתי את המפתחות ליומנאי כאשר הרכב היה במצב תקין. כעבור שעה הודיעו לי מהעבודה שיש פגיעה ברכב והחלון שבור ומכיוון שנהגתי אחרון עליי לגשת לתחנת משטרה ולמלא תופס הודאה בתאונה עם כל הפרטים. מיליתי הכל וכתבתי שאני נהגתי אחרון ברכב , אך החזרתי רכב במצב תקין ( כנראה איזשהו רכב אחר פגע ברכב משטרתי) השאלה: האם זה שמיליתי תופס משפיע על העבר התעבורתי שלי?

RE:
תעב
עו"ד תעבורה דודי דויטש

דניס שלום רב, העובדה שמילאת טופס אינה משפיעה על העבר התעבורתי שלך. סה"כ מסרת פרטים לאירוע תאונתי שאירע. כמו כן, רישום תעבורתי קיים אך במקרה של הרשעה. המשך יום נעים.