מנהלי הפורום

עו"ד משולם גלעד

עו"ד משולם גלעד

עו"ד גלעד משולם, בעל תואר ראשון במנהל עסקים, תואר שני במדעי המדינה ותואר ראשון ושני במשפטים, מספק את שירותיו במסגרת משרד המתמחה ומתמקד אך ורק בתחום התעבורה. עו"ד משולם בעל עבר צבאי ותעסוקתי עשיר כאשר שימש בעברו חניך בבית ספר לקציני ים, קצין בשירות קבע בפלוגת גבעתי, מפקד במשטרת ישראל, תובע תעבורה בלשכת ירושלים.

קביעת פגישה
0778054771
חזרה לפורום

דוח על עצירה בחניה לנכים לצורך הורדת נכה ברכב שאינו מוכרז כרכב נכה

מונ
מוני

גיסתי חולה במחלת שרירים ועם נכות כללית 100% לצמיתות וגם בנוסף לזה יש לה נכות בניידות 100% לצמיתות. יש לה תו חניה לנכה שרשום על שם הרכב שברשותה. הנ"ל ביקשה שאסיע אותה ברכב הפרטי שלי לבנק הפועלים בעכו (מכיוון שהרכב ששייך לה היה באותו יום ברשות בעלה לצורך נסיעה למרכז הארץ). מול הבנק יש חנית נכים אחת וגם הכביש שמול הבנק ארוך ולא הייתה חניה רגילה ריקה אלא הכל היה תפוס וגם כביש צר חד סטרי. הייתה אפשרות להחנות את רכבי מאות מטרים רחוק מהבנק, גם כן לא רציתי לחסום את הכביש למעבר רכבים שעוברים תמיד בכביש זה והיתי מסתכן מלקבל דוח משטרה על הפרעה בתנועה (המקום קרוב לתחנת משטרת עכו) ותמיד עוברות ניידות משטרה. עצרתי בחנייה של נכים שממול הבנק עם מנוע דלוק, והורדתי את גיסתי הנכה והעברתי אותה לכניסה לבנק מרחק של 10 מטרים מהרכב. באותה רגע הגיע פקח של העירייה וצילם את הרכב מקדימה בזמן שרצית לנסוע ובררתי אתו למה אתה מצלם את הרכב הרי ראית שאני מוריד הנכה לבנק. לא השתכנע והמשיך לאחר וקוח לצלם את הרכב מאחור בתוך חניה נכים. הגשתי התנגדות לעירייה וביקשתי להישפט בבית המשפט וצירפתי את העדים שהיו לי ברכב . מה הם הסיכויים שלי בבית המשפט לבטל את דוח זה והאם עדות הנכה משמעותית בבית המשפט.