מנהלי הפורום

עו"ד משולם גלעד

עו"ד משולם גלעד

עו"ד גלעד משולם, בעל תואר ראשון במנהל עסקים, תואר שני במדעי המדינה ותואר ראשון ושני במשפטים, מספק את שירותיו במסגרת משרד המתמחה ומתמקד אך ורק בתחום התעבורה. עו"ד משולם בעל עבר צבאי ותעסוקתי עשיר כאשר שימש בעברו חניך בבית ספר לקציני ים, קצין בשירות קבע בפלוגת גבעתי, מפקד במשטרת ישראל, תובע תעבורה בלשכת ירושלים.

קביעת פגישה
0778054771
חזרה לפורום

דו"ח לא מוצדק, האם יש מקום לתבוע?

מתן
מתן בן ברוך

מצ"ב בזה פנייה שלי לעירייה , עם פרטי המקרה, הייתי מעוניין לדעת האם יש פה סיבה ראויה לביטול הדו"ח, והאם יש מקום וסיכוי להגיש תביעה בגין עוגמת הנפש והמצוקה ממנה דיירי הבניין ואני סובלים ממנה? אני פונה אלייך בשם דיירי רחוב בנימין שמזה כמה שבועות בפרט , נחסמה לנו הגישה לחנייה הפרטית בבנייני המגורים שלנו, אי לכך אנחנו נאלצים בעל כורחנו לחנות בחניות רחוקות במרחק לא סביר ממקום המגורים, תוך כדי בזבוז זמןיקר לחיפוש חנייה (ובזבוז דלק בנוסף לכל) ובמקרה הקיצוני בלית ברירה לחנות לעיתים על מדרכה (כמובן בצורה שאינה מפריעה לאיש!), ישנה מצוקת חנייה אדירה ברחוב (לה כולם מודעים, בנוסף יש לי תמונות המוכיחות את דבריי) , אני פונה משום שלאחרונה במקביל לבקשת העירייה אל התושבים להבנה וסבלנות בנוגע לעבודות התשתית שפוגעות לנו באיכות החיים, העירייה לא באה לקראת הדיירים ולא מקלה עליהם, אלא להפך, מקשה עליהם בדוחות חנייה שגובלים בחוצפה לא יאמנת מצד העירייה ואגף התנועה. בשיחות שניהלתי עם ראשי אגף התנועה, עם המפקח, עם עורכת דין העירייה (כל השיחות מוקלטות אצלי ומתועדות) לא ניתן לי מענה הולם, רציונלי ואמיתי למתן פיתרון לבעייה של הדיירים,וחמור מכך , תגובות מזלזלות ובהם לא שמעתי ולו פעם אחת אמפתיה כלפי מצבנו, אלא שבשורה התחתונה, אנו עברייני תנועה (אין לי ולרוב דיירי הבניין ולא דו"ח תנועה אחד). אנו דורשים לבטל את הקנסות לאלתר, תוך כדי התייחסות רצינית לפנייתנו בהקדם האפשרי, במידה והעייריה לא תבוא לקראתנו ולא נצליח להגיע להסדר ופיתרון בנוגע לקנסות. נאלץ לפנות לערכאות משפטיות,עם כל החומר שנאסף עד כה(תצלומים, הקלטות, עדויות , חתימות וכו') . אני אשמח לתגובה עניינית ומהירה בעניין, מהגורמים הרלוונטים, ראש העירייה, וממך.