מנהלי הפורום

עו"ד משולם גלעד

עו"ד משולם גלעד

עו"ד גלעד משולם, בעל תואר ראשון במנהל עסקים, תואר שני במדעי המדינה ותואר ראשון ושני במשפטים, מספק את שירותיו במסגרת משרד המתמחה ומתמקד אך ורק בתחום התעבורה. עו"ד משולם בעל עבר צבאי ותעסוקתי עשיר כאשר שימש בעברו חניך בבית ספר לקציני ים, קצין בשירות קבע בפלוגת גבעתי, מפקד במשטרת ישראל, תובע תעבורה בלשכת ירושלים.

קביעת פגישה
0778054771
חזרה לפורום

עבירת מהירות

ישר
ישראל

שלום נהגתי במהירות של 122 בכביש 4 שבפועל מותר לנהוג עד 90 לאחר קיזוז 5 נק יוצא 117 קיבלתי דוח 750 שקל+8 נק לפני חודש בערך העלו ל100 קמש האם אני עדיין צריך לשלם? מכיוון שלא היה שינוי בכביש או כל גורם שינוי בכביש שניתן לעלות ל100 קמש(מבחינת תעבורתית) סתם העלו, בגלל שזה עכשיו 100 אני צריך לחשב מחדש את המהירות שלי(כלומר נהגתי 17 קמש מעל המותר) האם אני צודק? הם כדאי לי ללכת לבית משפט? תודה

RE:
ארז
ארז

אם היו מורידים את המהירות גם היית רוצה להישפט לפי המהירות החדשה ????

RE:RE:
עור
עורך דין תעבורה דודי דויטש

ישראל שלום, עקרונית, ובניגוד לדבריו של ארז, הרי שסעיפים 4 , 5 לחוק העונשין קובעים, כי מקום בו חל שינוי בנוגע להגדרה או לאחריות לעבירה, או בנוגע לעונש שנקבע לה, יחול על העניין החיקוק המקל. באפשרותך להגיש בקשה להשפט בתוך 90 יום מקבלת הדוח, ובבית המשפט תוכל לטעון טענה מקדמית שעניינה 'הגנה מן הצדק', תוך חתירה להפחתת הקנס ולמחיקת 8 הנקודות. בהצלחה